Koreanske pannekaker

TILBEREDNING
45
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
440
kalorier
Ingredienser
200 g rismel 1/2 ts salt 120 g gulrøtter 6 vårløk 12 SUNSWEET svisker 80 g shiitakesopp 6 ss rapsolje 4 ts ristede sesamfrø 1/2 ts chiliflakTilberedning
- Bland rismel, 425 ml vann og salt til en tynn røre. Skrell gulrøttene og kutt i tynne strimler. Rengjør vårløken og kutt i lange staver. Del sviskene på tvers, rens shiitakesoppen og skjær i skiver.
- Varm 1 ss olje i en non-stick stekepanne, legg gulrot- og vårløkbitene, svisker og soppskiver ved siden av hverandre i pannen. Ikke rør mer. Hell forsiktig i ca 1/4 av røren slik at alle ingrediensene er dekket. Stek på høy varme i 2-3 minutter til de er sprø. Bruk lokk eller tallerken, snu pannekaken, tilsett litt olje og fortsett å steke i 2-3 minutter til kantene er sprø gyldenbrune. Skyv pannekakene på en tallerken og dryss over sesamfrø og chiliflak. Stek flere pannekaker etter hverandre.
- Bland sammen ingrediensene til dippen og server med pannekakene.
Oppskriftskategori
Frokost, Forretter og appetittvekkere, Hovedretter,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk, Vegansk, Glutenfri, Ny oppskrift,<<Søk etter en annen oppskrift>>