Koreanske pannekaker
Sunsweet is an agricultural cooperative

SUNSWEET SVISKER

OPPSKRIFTER

Koreanske pannekaker


TILBEREDNING
45
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
440
kalorier

Ingredienser

200 g rismel 1/2 ts salt 120 g gulrøtter 6 vårløk 12 SUNSWEET svisker 80 g shiitakesopp 6 ss rapsolje 4 ts ristede sesamfrø 1/2 ts chiliflak

Tilberedning

  1. Bland rismel, 425 ml vann og salt til en tynn røre. Skrell gulrøttene og kutt i tynne strimler. Rengjør vårløken og kutt i lange staver. Del sviskene på tvers, rens shiitakesoppen og skjær i skiver.
  2. Varm 1 ss olje i en non-stick stekepanne, legg gulrot- og vårløkbitene, svisker og soppskiver ved siden av hverandre i pannen. Ikke rør mer. Hell forsiktig i ca 1/4 av røren slik at alle ingrediensene er dekket. Stek på høy varme i 2-3 minutter til de er sprø. Bruk lokk eller tallerken, snu pannekaken, tilsett litt olje og fortsett å steke i 2-3 minutter til kantene er sprø gyldenbrune. Skyv pannekakene på en tallerken og dryss over sesamfrø og chiliflak. Stek flere pannekaker etter hverandre.
  3. Bland sammen ingrediensene til dippen og server med pannekakene.

Oppskriftskategori

Frokost, Forretter og appetittvekkere, Hovedretter,

Stikkord for oppskrift

Vegetarisk, Vegansk, Glutenfri, Ny oppskrift,

<<Søk etter en annen oppskrift>>