Karridipp Med Sviske

TILBEREDNING
20
minutter
ANTALL
8
porsjoner
ENERGI
110
kalorier
Ingredienser
100 g SUNSWEET svisker 150 g rømme 200 g kremost naturell 2 ts mildt karripulver salt og pepper 2 gulrøtter 3 selleristenger 1 rød paprika 1 mini agurk En god klype chiliflak 1/2 ts svarte sesamfrøTilberedning
- Finhakk sviskene og bland med rømme, kremost og karripulver i en bolle. Smak til med salt og pepper.
- Rengjør og skrell gulrøttene. Rengjør og vask selleristengene og paprika. Skjær grønnsakene i staver. Ha dippen over i en bolle og dryss over chiliflak og sesamfrø. Server med grønnsaksstavene.
Oppskriftskategori
Kanapeer og salte snacks, Forretter og appetittvekkere,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk, Under 500 kcal, Glutenfri, Ny oppskrift,<<Søk etter en annen oppskrift>>