Sviske og rosmarinpålegg
Sunsweet is an agricultural cooperative

SUNSWEET SVISKER

OPPSKRIFTER

Sviske og rosmarinpålegg


TILBEREDNING
15
minutter
ANTALL
8
porsjoner
ENERGI
170
kalorier

Ingredienser

200 ml balsamicoeddik
50 ml lønnesirup
salt pepper
100 g SUNSWEET svisker
300 g kremost naturell
1 ts hakket rosmarin
16 skiver ciabatta

Tilberedning

  1. Hell eddik og lønnesirup i en liten kjele, kok opp og kok over en lav varme i 10-15 minutter til den er redusert til en sirupaktig konsistens. Smak til med salt og pepper og avkjøl.
  2. Finhakk svisker og bland med kremost og rosmarin i en bolle. Smak til med salt og pepper.
  3. Grill ciabattaskivene under forvarmet ovn på 240 °C grillfunksjon til de er gyldenbrune, og server med sviske- og rosmarinpålegget og en drypp balsamicosirup.

Oppskriftskategori

Kanapeer og salte snacks, Småretter og salater,

Stikkord for oppskrift

Vegetarisk, Under 500 kcal, Ny oppskrift,

<<Søk etter en annen oppskrift>>