Sviske og rosmarinpålegg

TILBEREDNING
15
minutter
ANTALL
8
porsjoner
ENERGI
170
kalorier
Ingredienser
200 ml balsamicoeddik 50 ml lønnesirup salt pepper 100 g SUNSWEET svisker 300 g kremost naturell 1 ts hakket rosmarin 16 skiver ciabattaTilberedning
- Hell eddik og lønnesirup i en liten kjele, kok opp og kok over en lav varme i 10-15 minutter til den er redusert til en sirupaktig konsistens. Smak til med salt og pepper og avkjøl.
- Finhakk svisker og bland med kremost og rosmarin i en bolle. Smak til med salt og pepper.
- Grill ciabattaskivene under forvarmet ovn på 240 °C grillfunksjon til de er gyldenbrune, og server med sviske- og rosmarinpålegget og en drypp balsamicosirup.
Oppskriftskategori
Kanapeer og salte snacks, Småretter og salater,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk, Under 500 kcal, Ny oppskrift,<<Søk etter en annen oppskrift>>