Sjokoladekuler med Svisker

TILBEREDNING
20
minutter
ANTALL
40
porsjoner
ENERGI
60
kalorier
Ingredienser
300 g mørk sjokolade coverture eller mørk sjokolade50 g hasselnøttkjerner
80 g SUNSWEET svisker
60 g cornflakes
Tilberedning
- Brekk sjokoladen i biter og smelt over vannbad med kokende vann, rør av og til.
- Hakk nøtter og rist de i en tørr stekepanne. La de avkjøles på en tallerken. Del også opp sviskene i små biter. Bland sammen med cornflakes og smeltet sjokolade.
- Bruk to skjeer til å forme små kuler og plasser på et bakepapir. Sett så sjokoladekuler et kjølig sted og la de stivne.
Tips: I stedet for hakkede hasselnøtter kan du bruke valnøtter, pekannøtter eller mandler. Rør inn en klype kanel i sjokoladeblandingen eller litt pepperkakekrydder (malt ingefær, nellik og kanel) til jul. Dryss over med kakaopulver til slutt.
Oppskriftskategori
Desserter og søte retter, Forretter og appetittvekkere,
Stikkord for oppskrift
Glutenfri, Vegetarisk,<<Søk etter en annen oppskrift>>