Svisker med ricottakrem og salte mandler

TILBEREDNING
10
minutter
ANTALL
10
porsjoner
ENERGI
N/A
kalorier
Ingredienser
100 g ricotta½ ts flaksalt
nykvernet pepper
1 ss olivenolje
40 SUNSWEET svisker
40 salte mandler
23 ss flytende honning
Tilberedning
Dette er en nydelig smårett som passer veldig godt på et tapas- eller koldtbord sammen med flere andre småretter. Du bruker dessuten bare noen få minutter på å lage herlighetene. Det kan vi like.
Oppskriften er laget av Fru Timian og inneholder deilige Sunsweet svisker. Den unike steinfjerningsmetoden Sunsweet benytter forsegler sviskene og bidrar til at de forblir saftige og runde i formen.
Svisker er fettfrie, fulle av viktige vitaminer og mineraler og har mange bruksområder på kjøkkenet. Lær mer om matlaging med svisker.
- Pisk ricotta lett sammen med salt, pepper og olivenolje.
- Legg sviskene utover på et serveringsfat og fordel kremen på toppen av hver sviske. Plasser en mandel på hver sviske og topp det hele med litt flytende honning.
- Pynt gjerne med salvieblader.
Oppskriftskategori
Forretter og appetittvekkere,
Stikkord for oppskrift
Kjendiskokk,<<Søk etter en annen oppskrift>>