Paleo Snack Bar

TILBEREDNING
120
minutter
ANTALL
20
porsjoner
ENERGI
N/A
kalorier
Ingredienser
400 g SUNSWEET svisker100 g gresskarkjerner
80 g pekannøtter
80 g mandelmel
60 g kokosmel
3-4 ss kakaopulver
Evt. 1 ss kokosolje
Tilberedning
- Kjør gresskarkjerner, pekannøtter, mandler og kokosmel til en jevn masse i en blender eller lignende og hell i en skål.
- Ha sviskene i blenderen litt etter litt, og blend til en tykk, jevn masse.
- Bland kakaopulver, nøttemel og evt. litt kokosolje i sviskemassen.
- Hell massen ut på en bakepapirkledt plate, legg bakepapir på toppen og trykk massen til en jevn, 1 cm tykk plate.
- Avkjøl i kjøleskap og skjær ca. 20 små barer.
Oppskriftskategori
Desserter og søte retter, Kanapeer og salte snacks, Kanapeer og salte snacks,
Stikkord for oppskrift
<<Søk etter en annen oppskrift>>