Sviskechutney
Sunsweet is an agricultural cooperative

SUNSWEET SVISKER

OPPSKRIFTER

Sviskechutney


TILBEREDNING
minutter
ANTALL
N/A
porsjoner
ENERGI
N/A
kalorier

Ingredienser

1 ts peanøttolje og vegetabilsk olje
1 liten løk, finhakket
250 g SUNSWEET® svisker, hakket
1 ss ferskrevet ingefær
2 fedd hvitløk, knust
1 lite laurbærblad
75 g mykt brunt sukker
100 ml sider (eller risvinseddik)
½ ts malt allehånde
salt og pepper

Tilberedning

  1. Varm oljen i en kasserolle på lav varme.
  2. Tilsett løk, litt salt og pepper og all allehånden.
  3. Kok i ti minutter, eller til løken er myk, mens du rører av og til.
  4. Tilsett svisker, ingefær, hvitløk og laurbær, og kok på svak varme i ca. 10–12 minutter.
  5. Tilsett sukker og eddik, og kok til chutneyen har samme konsistens som en fyldig eplesaus med biter.
  6. Smak til med salt, pepper og sukker.

Serveres varm eller kald. Kan oppbevares i kjøleskap i noen uker.

Sviskechutney smaker godt til saltmat og som tilbehør til ost.

Oppskriftskategori

Sauser og dressinger,

Stikkord for oppskrift

Vegetarisk,

<<Søk etter en annen oppskrift>>