Knasende sviskemysli

TILBEREDNING
25
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
427
kalorier
Ingredienser
3 ss lønnesirup3 ss appelsinjuice (ferskpresset)
40 g valnøtter
120 g havregryn
30 g solsikkefrø
2 syrlige epler
noen dråper sitronjuice
120 g SUNSWEET svisker
500 ml lettmelk
Tilberedning
- Rør sammen lønnesirup og appelsinjuice i en bolle.
- Hakk valnøttene, og bland godt med havregrynene og solsikkefrøene i en bolle.
- Smør blandingen utover et bakepapir på stekeplaten. Stekes i forvarmet ovn på 160 °C (gass: 1-2, varmluft: 140 °C) i ca. 20 minutter mens du rører 2–3 ganger, til alt er ristet. Sett den ristede myslien til side for å avkjøles.
- Vask eplene, og del dem i fire. Fjern kjernene, og rasp eplebåtene.
- Bland eplene med sitronsaften.
- Ha epler og svisker i den avkjølte mysliblandingen før du serverer den i porsjonsskåler.
- Ha på melk like før servering.
Oppskriftskategori
Frokost,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk,<<Søk etter en annen oppskrift>>