Fylt kylling med svisker
TILBEREDNING
45
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
581
kalorier
Ingredienser
4 kyllingfileter (à ca. 250 g)Salt og pepper
4 salviestilker
80 g medium lagret goudaost
150 g SUNSWEET svisker
Små trespyd
2 spiseskjeer vegetabilsk olje
200 ml kyllingfond (på glass)
400 g gulrøtter
1 large kålrabi
30 g smør
Tilberedning
- Rens kyllingfiletene og tørk dem med papir. Lag et snitt på langs av hvert filet. Krydre kjøttet med salt og pepper. Legg 2 salvieblad i hvert snitt. Skjær goudaost i 4 tynne skiver. Legg så en bit gouda og 2 svisker i hvert snitt. Bruk de små trespydene til å lukke snittene med.
- Varm den vegetabilske oljen og stek kyllingfileten til de er brune på alle sider. Hell kyllingkraft over det stekte kjøttet. Dekk til filetene med lokk og la surre i 18–20 min. Ha resten av sviskene og salviebladene i kraften og surr sammen med de andre ingrediensene i løpet av de siste par minuttene. Krydre kjøttkraften med salt og pepper.
- Skrell, vask og skyll gulrøttene, og skjær dem i skiver. Skrell kålrabi og skjær i små terninger. La gulrøtter og kålrabi småkoke i saltet vann i 10–12 minutter. Hell av vannet til grønnsakene. Smelt smør i pannen og rør inn grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
- Skjær kyllingfileter i passende stykker og server sammen med grønnsakskraften og sviskene, samt grønnsakene.
Oppskriftskategori
Hovedretter,
Stikkord for oppskrift
<<Søk etter en annen oppskrift>>