Radicchiosalat med svisker
TILBEREDNING
30
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
225
kalorier
Ingredienser
1 stor radicchio2 sikori
150 g SUNSWEET svisker
200 g fruktkjøtt fra papaya
30 g pinjekjerner
Saft fra 1 sitron
4 ts Dijon sennepskrem (eller: middels sterk sennep)
2 ss olje (helst nøtteolje)
4 ss grønnsaksbuljong (glass eller pulver)
salt, pepper
1 klype sukker
noen mynteblad
Tilberedning
- Rist pinjekjerner i en liten stekepanne uten smør. La avkjøle.
- Vask radicchio og sikori, fjern stilken og skyll. Skjær i munnstore biter. Skrell papaya, fjern frøene med en skje og skjær i små biter. Del svisker i to eller fire.
- Bland saft fra sitron, sennepskrem, olje og grønnsaksfond eller buljong. Smak til med salt, pepper og sukker.
- Anrett radicchio, sikori, papaya og svisker og bland med dressing. Dryss over pinjekjerner og mynteblader og server.
Oppskriftskategori
Forretter og appetittvekkere, Småretter og salater,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk,<<Søk etter en annen oppskrift>>