Sopp og reddiksalat med svisker
TILBEREDNING
30
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
265
kalorier
Ingredienser
30 g valnøtter500 g brun sopp
1 bunt reddik
4 spiseskjeer hvitvinseddik
4 teskjeer Dijon-sennep
3 teskjeer honning
2 spiseskjeer olivenolje
Salt, pepper
Litt skall fra økologisk appelsin
200 g SUNSWEET svisker
1 liten håndfull ruccola
Litt salat til pynt
Tilberedning
- Grovhakk valnøtter og rist kort på en stekepanne med nonstick-belegg. Rens sopp og reddiker, skjær i skiver.
- Rør sennep, honning og olivenolje sammen med eddiken. Smak til med salt, pepper og appelsinskall. Tilsett sopp og reddiker og bland godt.
- Del sviskene i to eller fire. Vask ruccola og rist tørr. Tilsett svisker, valnøtter og ruccola sammen med soppen og bland kort. Legg over salatblad og server.
Oppskriftskategori
Forretter og appetittvekkere, Småretter og salater,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk,<<Søk etter en annen oppskrift>>