Paprikaschnitzel med svisker
TILBEREDNING
40
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
377
kalorier
Ingredienser
4 svinekoteletter (à 150 g)1 rød, grønn og gul paprika
150 g SUNSWEET svisker
4 vårløk
4 ss olivenolje
16-20 små salvieblad
Salt, pepper
Chilipulver
Tilberedning
- Skjær hver paprika i fire, fjern frøene, skyll og skjær i strimler. Vask vårløk, skyll og skjær i 4-5 cm biter (tykkere vårløk deles igjen på langs).
- Varm 2 ss olivenolje i en stor stekepanne. Klapp kotelettene tørre og stek på begge sider. Tilsett salvie. Krydre kjøttet med salt og pepper og legg i ildfast form. Kok ut stekefett med litt vann og ha over kjøttet. Stek i forvarmet ovn på 120 °C (gass: 1-2, Varmluft: 100 grader) i ca. 15 minutter.
- Varm resten av olivenoljen i en panne og surr paprikaene. Ha i vårløk og svisker, stek i 6-8 minutter og vend innimellom. Smak til med salt, pepper og chilipulver.
- Anrett koteletter og paprika på en tallerken. Server med potetmos eller kokte poteter.
Oppskriftskategori
Hovedretter,
Stikkord for oppskrift
<<Søk etter en annen oppskrift>>