Rød linsecurry med kyllingfilet og svisker
TILBEREDNING
30
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
526
kalorier
Ingredienser
40 g villris200 g røde linser
Salt, pepper
1 bunt vårløk
1 ingefær, på størrelse med en valnøtt
400 g kyllingfilet
2 spiseskjeer olje
2 spiseskjeer karri
150 ml kyllingfond (på glass)
400 ml usøtet kokosmelk (på boks)
1 teskje revet limeskall (ubehandlet)
150 g SUNSWEET svisker
litt frisk koriander
Tilberedning
- Kok villris og linser hver for seg i saltet vann i henhold til instruksjonene. Vask vårløk, skyll og skjær i små biter.
- Skrell ingefær og skjær i små terninger. Vask kyllingfilet, klapp tørr og skjær i biter.
- Varm olje. Stek kyllingfilet og vårløk. Ha i ingefær og karri og surr kort. Kok ut pannen med kyllingkraft og tilsett kokosmelk. Ha i limeskall og smak til med salt og pepper. Kok i 5-8 minutter.
- Sil av villris og linser. Ha sammen med svisker og saus og varm opp under omrøring. Smak til med krydder igjen. Server curryen pyntet med korianderblad.
Oppskriftskategori
Hovedretter,
Stikkord for oppskrift
<<Søk etter en annen oppskrift>>