Crostini-trio med svisker
TILBEREDNING
45
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
440
kalorier
Ingredienser
1 baguette (ca. 300 g)Olivenolje
Med tomat:
2 tomater
4 SUNSWEET svisker
2 ts olivenolje
1-2 ts balsamicoeddik
salt, pepper
Litt frisk basilikum
Med ruccolasalat:
4 SUNSWEET svisker
8 ts Dijon honningsennep
(eller: bland sterk sennep med litt honning)
8 halve valnøtter
Noen ruccolablader
med fennikel:
50 g fennikel (med grønt)
40 g fennikelsalami
4 SUNSWEET svisker
1 ss olivenolje
2 ss appelsinmarmelade
Salt, kajennepepper
Tilberedning
- Skjær baguette i 24 skiver og legg på et bakepapir. Pensle over skivene med olivenolje og grill i forvarmet ovn til de er gylne.
- Vask tomater og skjær i små terninger, fjern frøene. Skjær sviskene i terninger. Bland tomater og svisker med olivenolje og balsamico. Smak til med salt og pepper. Ha i et par basilikumblader. Smør på en tredjedel av baguetteskivene.
- Pensle en tredjedel av baguetteskivene med honningsennep og strø over med hakkede valnøtter. Vask ruccola, skyll og rist tørr. Skjær svisker i skiver. Ha ruccola og svisker over baguetteskivene.
- Vask fennikel, skyll og kutt i små terninger. Varm olivenolje i en stekepanne med nonstick-belegg og brun fennikelen noen få sekunder. Ha i appelsinmarmelade og bland med fennikelen. Smak til med salt og kajennepepper. Bland inn sviskebiter. Legg fennikel og salami på den siste tredjedelen av baguetteskivene og dryss over hakket grønt fra fennikelen.
Oppskriftskategori
Forretter og appetittvekkere, Kanapeer og salte snacks, Småretter og salater,
Stikkord for oppskrift
Under 500 kcal,<<Søk etter en annen oppskrift>>