Skinketoast med sviskesalsa
TILBEREDNING
15
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
203
kalorier
Ingredienser
Til salsa:80 g SUNSWEET svisker
2 vårløk
4 ts Cumberlandsaus
Salt
Kajennepepper
I tillegg:
4 skiver toast
80 g kremost med redusert fettinnhold (12% fett)
80 g mager, kokt skinke i tynne skiver
2 ts sesamfrø
Tilberedning
- Skjær svisker i små biter.
- Vask vårløk og skjær i små biter.
- Rør Cumberlandsausen sammen med svisker og vårløk.
- Smaksett med en klype salt og kajennepepper. Rist brødet lett.
- Smør kremost på toast og legg skinke på toppen.
- Ha salsa på toppen av toasten og dryss over med sesamfrø.
Oppskriftskategori
Kanapeer og salte snacks,
Stikkord for oppskrift
Ferdig på 15 min,<<Søk etter en annen oppskrift>>