Eksotisk sviskesalat
TILBEREDNING
30
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
232
kalorier
Ingredienser
1 granateple2 ss lønnesirup
Frø fra en halv vaniljestang
2 appelsiner
150 g SUNSWEET svisker
30 g valnøtter
1 papaya (ca. 500 g)
2 ss kokosflak
Litt mynteblad
Tilberedning
- Del granateplet i to. Klem ut saften fra den ene halvdelen og ta ut kjernen fra den andre halvdelen med en skje.
- Bland saften fra granateplet med lønnesirup og vaniljefrø.
- Skrell appelsinen (som et eple) og sørg for å fjerne også det hvite. Skjær skiver av appelsinen og samle opp saften.
- Ha appelsinsaften i granatepledressingen.
- Ha sviskene i dressingen (del gjerne i to) og la stå.
- Hakk valnøttene og rist dem i en liten panne med nonstick-belegg.
- Del papayaen i to, fjern frøene og og skrell papayaen. Skjær papayaen i biter.
- Bland sviskene forsiktig med appelsinskiver, granateplefrø, valnøtter og papaya.
- Dryss kokosflak over fruktsalaten.
- Pynt med mynteblad og server.
Oppskriftskategori
Desserter og søte retter, Småretter og salater,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk,<<Søk etter en annen oppskrift>>