Sviske og osteruller
TILBEREDNING
30
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
281
kalorier
Ingredienser
Til rullene:1 purre
salt
125 g Cheddar-ost
20 SUNSWEET svisker (ca. 200 g)
trespyd
1 spiseskje olje
Til dip:
3 spiseskjeer søt sennep
3 spiseskjeer sterk Dijon-sennep
knuste rosa pepperbær
Tilberedning
- Rens purren, skjær i to på langs, vask grundig og forvell i rikelig med saltet vann i 1-2 minutter. Hell av vannet, skyll med kaldt vann og klapp tørr. Skjær i to på langs en gang til, om nødvendig.
- Skjær cheddar i 20 ganske lange stykker. Åpne sviskene forsiktig og ha i cheddar. Surr purrestrimler rundt og fest med trespyd. Varm olje i en stekepanne med nonstick-belegg og surr sviskerullene forsiktig.
- Bland begge sennepene og krydre med rosa pepperbær. Server dippen sammen med sviskerullene.
Oppskriftskategori
Kanapeer og salte snacks,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk, Under 500 kcal,<<Søk etter en annen oppskrift>>