Sitrongresspyd med svisker og hodekål
TILBEREDNING
25
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
153
kalorier
Ingredienser
6 skiver bacon12 SUNSWEET svisker
6 stilker sitrongress
200 g hodekål
Salt
2 spiseskjeer olje
½ liten rød chili
1 bit ingefær på størrelse med en hasselnøtt
Tilberedning
- Del baconskivene i to på tvers og pakk sviskene inn i baconet. Skyll sitrongress og del i to på langs. Skyv en tørket plomme på hver stang.
- Skjær hodekål i strimler og finhakk. Dryss over litt salt og mos grundig med en potetmoser.
- Varm 2 teskjeer olje i en nonstick-gryte. Damp kålen i ca. 5 minutter. Rens chili, skyll og finhakk. Skrell og riv ingefær. Ha chili og ingefær i kålen og damp sammen. Smak kålen til med salt.
- Varm resten av oljen og stek spydene. Anrett sitrongresspyd med svisker på hodekål.
Oppskriftskategori
Forretter og appetittvekkere, Kanapeer og salte snacks,
Stikkord for oppskrift
Under 500 kcal,<<Søk etter en annen oppskrift>>