Svisker med geitost i sennep, kvedesaus
TILBEREDNING
15
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
179
kalorier
Ingredienser
40 g kvedegele80 ml hvitvin
20 g SUNSWEET svisker
2 teskjeer sterk sennep
1 spiseskjeer søt sennep
2 vårløk
4 små, runde geitoster (f.eks. Picandeau)
Tilberedning
- Kok opp kvedegelé og hvitvin i en liten gryte. La det småkoke til sirup. Tilsett svisker, vend dem om og la det stå og småkoke. Ha i sennep.
- Rens vårløk, skyll og skjær i smale strimler.
- Anrett geitost med sviskene i sennepsaus og pynt med vårløk.
Tips: Klikk her for en relativt enkel oppskrift på kvedegele
Oppskriftskategori
Forretter og appetittvekkere, Kanapeer og salte snacks,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk, Ferdig på 15 min,<<Søk etter en annen oppskrift>>